Innholdsfortegnelse:

Hvilke planter spiser bugs i juni?
Hvilke planter spiser bugs i juni?

Video: Hvilke planter spiser bugs i juni?

Video: Hvilke planter spiser bugs i juni?
Video: Зизифус. Разные сорта - разные вкусы Но одинаковое ценное витаминное лакомство на секретном растении 2024, Mars
Anonim

Mens larvene lever av røtter, nyter de voksne et bredt utvalg av over 300 avlinger og blomster. De er kjent for å foretrekke bringebær, druer, bønner og roser. Vanlig juni -bug: Den vanlige juni -bug er hovedsakelig spist av løvverk av løvrike planter så vel som mais, korn , og valnøtt- og eiketrær.

På samme måte kan du spørre, hvordan kan jeg forhindre at juni -insekter spiser plantene mine?

Vann jorda slik at nematodene beveger seg dypere ned i jorden. Fjern alle voksne Juni bugs du ser for hånd det første om morgenen, og legg dem i en bøtte med vann blandet med litt oppvaskmiddel. Gjenta daglig til du ikke lenger ser noen Juni bugs . Spray de berørte planter med et neemoljeinsektmiddel.

Er juni -insekter på samme måte skadelige for planter? Den gode nyheten: de er ufarlige for mennesker og kjæledyr. Juni bugs ikke bite, svi eller spre sykdom. De dårlig nyheter: voksen Juni bugs lever av trær og busker, og kan forårsake ganske mye skade på landskapsarbeidet ditt. Enda mer skadelig er grubs, som bor under jorden og lever av din anlegg røtter, skader planter.

Dessuten, hvilke planter holder junibugs unna?

Her er ni favorittplanter som bugger insektene:

  • Marigolds. Disse blomstene er fargerike tillegg til landskapsarbeid, men de har en særegen lukt som frastøter mygg og andre skadedyr i hagen, inkludert squashbugs og tomatorm.
  • Lavendel.
  • Sitrongress.
  • Hvitløk.
  • Rosmarin.
  • Basilikum.
  • Catnip.
  • Petunia.

Er June bugs bra for noe?

Larvene deres er god for å drepe visse planter i plenen og hagen din ved å spise røttene. Grubs er også veldig god mat til kyllinger og andre fugler. De voksne er god for å skremme mennesker vettløse når de slår inn i vinduet om natten.

Anbefalt: