Hvordan dekker du et nattbord med kontaktpapir?
Hvordan dekker du et nattbord med kontaktpapir?

Video: Hvordan dekker du et nattbord med kontaktpapir?

Video: Hvordan dekker du et nattbord med kontaktpapir?
Video: DIY: Slik dekker du et bord med bare roser 2024, Mars
Anonim

Brett forkanten på din kontaktpapir under den fremre leppen på din nattbord topp (heretter referert til som bord toppen”) slik at selve kanten av kontaktpapir berører forsiden av din nattbord , under leppen. Rull av kontaktpapir og brett under på samme måte på baksiden av din nattbord.

Bare så, kommer kontaktpapir lett av?

Heldigvis er det mulig å fjerne selv de mest sta kontaktpapir bruker bare noen få husholdningsartikler. Du kan løfte kontaktpapir fra tre, metall og benkeplater med hårføner, plastskrape og limfjerner.

vil kontakte skap for papirskade? Kontaktpapir etterlater en klissete rest. Bare bruk den på gjenstander du ønsker å bli dekket permanent. Kjemikaliene som brukes til å fjerne resten kan skade en overflate, spesielt porøse overflater, for eksempel tre. Det er mulig å male over kontaktpapir hvis du bruker en primer.

Også for å vite, hva kan jeg bruke i stedet for kontaktpapir?

Ved hjelp av andre håndverksmateriell i stedet-for eksempel folie eller konstruksjon papir -med et enkelt lim som en limpinne, varm limpistol eller gummisement i stedet for kontaktpapir iboende klebrig bakside, kan tillate deg å lage morsomt, dekorativt håndverk som virker mer robust som et resultat av deres ugjennomsiktighet i forhold til kontakt

Hvordan fungerer kontaktpapir?

Kontaktpapir er et billig materiale som har en dekorativ overflate på den ene siden og et svært klebende materiale på den andre siden. De papir holder seg til ønsket overflate med minimal innsats. Det selges vanligvis i rullform, og materialet kuttes i størrelse av brukeren.

Anbefalt: