Hvordan bli kvitt dermestid biller?
Hvordan bli kvitt dermestid biller?

Video: Hvordan bli kvitt dermestid biller?

Video: Hvordan bli kvitt dermestid biller?
Video: Бригады уборщиков работают над очисткой колоний тараканов и биоактивных резервуаров 2024, Mars
Anonim

Dryss borsyre i alle områder der dermestid biller ble tidligere oppdaget. Legg møllkuler eller naftalenflak i skap eller langs skapets bakside. For en sterkere tilnærming, bruk et kommersielt plantevernmiddel på sprekker og sprekker, rundt vinduer og dører, eller direkte på store områder av angrep.

Vet du også, er dermestid biller skadelige for mennesker?

Dermestider ikke bite mennesker eller grave seg inn i huden, men de kan forårsake utslett som er veldig kløende og humpete og kan irritere oss. På den annen side er hårfibrene årsaken til at folk blir allergiske.

For det andre, er skjulbagler farlige? Problem. Det er mer enn 50 arter av Dermestes, samlet kjent som Skjul biller , og noen få av disse er vanlige som skadedyr. Dette er et alvorlig skadedyr i kommersielle og hjemmekjøkken, spesielt rundt matskap, komfyrer og kjøleskap.

På samme måte kan du spørre, hvor bor dermestid biller?

I naturen nedbryter de 12 millimeter lange åtseldyrene dyr for lenge siden. Men hvis du bor i Nord Amerika , de kan også lure i veggene eller under gulvbordene. Når de er innendørs, utvider grubberne ganen.

Hva spiser dermestid biller?

Dermestider , eller kjøttetende biller (familie Dermestidae) ligner teppe biller - de vil angripe og spise ethvert tørket organisk materiale: gamle bøker, pelsverk, takseterminerte fester, ull, tepper, gjenstander av tre eller fjær, etc. Derfor er kolonien på Lab skilt fra andre materialer som de kan ødelegge.

Anbefalt: