Hva er en svart insekt med oransje striper?
Hva er en svart insekt med oransje striper?

Video: Hva er en svart insekt med oransje striper?

Video: Hva er en svart insekt med oransje striper?
Video: Я работаю в Частном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Mars
Anonim

De boxelder bug , Boisea trifittatus, er kjent for de fleste, selv om de kanskje ikke kan identifisere det ved navn. De voksne er omtrent en 1/2-tommers lange og har rygger som er svarte med oransje eller røde striper som begynner bak hodet. Vingene lå flatt over kroppen på en overlappende måte som danner en X -form.

Er boxelder -bugs derfor skadelige for mennesker?

Generelt, nei. Boxelder feil er stort sett en plage. Disse feil kan bite. Munnstykkene deres er designet for å bryte gjennom huden på en frukt og er i stand til å stikke hull menneskelig hud, men de bryr seg vanligvis ikke om å bite mennesker.

Biter også boxelderbugs mennesker? Boxelder feil er plagsomme skadedyr. De gjøre ikke svir eller overfører sykdom, og er vanligvis ikke kjent for bite , selv om det er sjeldne rapporter om defensiv bite . Boxelder feil er ikke kjent for å forårsake skade på hjem eller betydelig skade på planter. Avføringen deres kan imidlertid flekke lyse overflater.

Er svarte og oransje insekter følgelig giftige?

Arten er det ikke giftig til mennesker eller kjæledyr - selv om det har blitt rapportert at feil kan bite mennesker når de føler seg sultne.

Hva er de svarte og røde insektene i hele huset mitt?

Boxelder feil er vanlige skadedyr over store deler av USA. Voksne er omtrent 1/2 tommer lange. De er lyse rød eller svart med smal rødaktig linjer på baksiden. Box eldste feil fôr hovedsakelig ved å suge juice fra boksen eldre, men finnes noen ganger på andre planter (spesielt lønnetrær).

Anbefalt: