Dreper Phantom veggedyr?
Dreper Phantom veggedyr?

Video: Dreper Phantom veggedyr?

Video: Dreper Phantom veggedyr?
Video: Alien. Топ директ экструдер для Flying Bear Ghost 5. 2024, Mars
Anonim

Som Bedlam og JT Eaton Dreper veggedyr Pluss at vi bærer, Fantom er et gjenværende insektmiddel som dreper veggedyr i flere uker etter påføring. Fantom Insekticidens aktive kjemikalie er Chlorfenapyr, som påvirker cellene i veggedyr hemmer cellens evne til å absorbere energi.

Så, hvilket kjemikalie dreper veggedyr og eggene deres?

Kjøp en liter gni sprit og noen sprayflasker. Gni alkohol er din nye beste venn. Det ikke bare dreper veggedyr , men fungerer også som et avstøtende middel for å forhindre at de legger nye, og holder dem fra å bite deg om natten.

Videre, hvordan dreper CrossFire veggedyr? CrossFire retter seg mot alle veggedyr livsfaser og er spesielt formulert til drepe pyretroidresistent veggedyr belastninger. Å bruke CrossFire i en veggedyr behandling , bland 13 gram i en liter vann. Spray til stoffet er fuktig, men ikke vått, og vent på seng tørke før du legger på sengetøyet igjen.

Ved siden av ovenfor, hva dreper Phantom insektmiddel?

Fantom er et innendørs/utendørs termittmiddel og insektmiddel at dreper termitter, maur, kakerlakker og nå veggedyr, gjennom en kraftig, ikke-avvisende aktiv ingrediens. Fantom er en kraftig insektmiddel som bekjemper mange skadedyr i husholdningen, inkludert maur, termitter, veggedyr, kakerlakker og mer.

Hvor gjemmer veggedyr seg på kroppen din?

Veggedyr er bare knyttet til vertenes kropper under blodfôring. Mellom blodmåltider, veggedyr kan også bli funnet i nærheten på møbler, bak tapet og under de kant av teppe.

Anbefalt: