Hva dreper Floramite?
Hva dreper Floramite?

Video: Hva dreper Floramite?

Video: Hva dreper Floramite?
Video: Slik skaper du godt inneklima i boligen din 2024, Mars
Anonim

Floramitt SC ornamental miticid insektmiddel dreper midd og stopper angrep i drivhus og landskap. Den har en effektiv ingrediens som ikke bare dreper midd på prydblomster og trær men kan også brukes på salgbare avlinger som tomater.

Dessuten er Floramite trygt?

Det er verdt å merke seg at Floramitt er brannfarlig. Jeg inkluderer MSDS for begge Floramitt og Floramitt SC. Bla til side 5 på begge pdf -filene, og begynn deretter å lese derfra. Det er akutt giftig, spesielt ved å puste det inn eller via hudabsorbering.

Videre dreper Floramite edderkoppmidd? Shuttle er merket for kontroll av to -flekkete edderkoppmidd og gran edderkoppmidd . Mitticid virker bare ved kontaktaktivitet, men er aktivt på alle edderkoppmidd livsfaser, inkludert egg . Den dreper edderkoppmidd raskt og gir opptil 28 dager med gjenværende aktivitet.

Også spurt, hvordan bruker du Floramite?

BRUK PRISER OG ANBEFALINGER Bland 4 til 8 fluid ozs. FLORAMITE SC i 100 gals. vann (1⁄4 - 1⁄2 ts/gal) og påfør som en dekkende spray på løvet med et volum på 1-4 qts. av endelig løsning per 100 kvm.

Hvilke kjemikalier dreper midd?

Sprayer og aerosoler som inneholder syngergiserte pyretriner bør drepe midd umiddelbart ved kontakt, selv om behandlingen bare vil forbli effektiv i opptil et par timer. Insekticidspray som inneholder permetrin eller bifenthrin er effektive mot mange midd og bør beholde sin drap eiendommer i flere uker.

Anbefalt: