Hva dreper blonderbugs?
Hva dreper blonderbugs?

Video: Hva dreper blonderbugs?

Video: Hva dreper blonderbugs?
Video: Slik skaper du godt inneklima i boligen din 2024, Mars
Anonim

Spray insektmidler på bunnen av bladene.

Du kan bruke en insektmiddel såpe, men sørg for å spraye den feil direkte med det. Plantevernmidler, slik som pyretrin eller neemolje, fungerer også. Insektmidler vil drepe nymfer og voksne, men ikke egg.

Med tanke på dette, hvordan bli kvitt blonder insekter?

#1 - Slå dem av med vann. Tidlig på våren, gi undersiden av plantens blader en god dousing med hageslangen. En kraftig spray vil slå av nymfer og voksne og vaske det stygge avfallet fra plantens blader. #2 - Beskjær kraftig og avhende av de avskårne bladene skikkelig.

For det andre, hvordan blir du kvitt olivenblonder? Ingen kjemikalier ser ut til være for tiden registrert spesielt for dette skadedyret, selv om pyrethrum og insektdrepende såpespray brukes utenlands på andre blonder bug arter. Hvis en kontaktspray som pyrethrum brukes, bør den være sprayet sent på ettermiddagen for å minimere skader på bier og gunstige insekter.

Med hensyn til dette, dreper neem olje blonder insekter?

Når de er borte, har planten ikke noe naturlig forsvar mot blonder insekter , og du kan utvikle et edderkoppmiddproblem. Bruk heller insektmiddel såpe, neem olje eller smal rekkevidde olje . Spray planten med disse insektmidler med to ukers mellomrom. Skaden forsvinner ikke, men du vil ikke ha noen ny skade.

Dreper Sevin blonderbugs?

Svar: Ja, Sevin Konsentrat er merket med kontrollere blonder i tillegg til et stort utvalg av andre insekter på blomster og prydplanter.

Anbefalt: