Hva er en SDS borechuck?
Hva er en SDS borechuck?

Video: Hva er en SDS borechuck?

Video: Hva er en SDS borechuck?
Video: Heller Trijet - Буры SDS Plus по армированному бетону 2024, Mars
Anonim

SDS står for Slotted Drive System (noen ganger referert til som Slotted Drive Shaft eller Special Direct System avhengig av merke). Det refererer til måten SDS chucks og SDS drill bits fungerer for å produsere den ekstra kraften og dreiemomentet som trengs for bore gjennom betong, stein og andre tøffe materialer.

På denne måten, hva står SDS for på en drill?

Slotted Drive System

Spørsmålet er deretter, hva er Chuck on drill? EN chuck er en spesialisert type klemme som brukes til å holde et objekt med radial symmetri, spesielt en sylinder. I øvelser og freser det holder det roterende verktøyet, mens det i dreiebenker holder det roterende arbeidsstykket. Mange chawed chucks er imidlertid av nøkkelfri variasjon, og strammingen og løsningen er kun for hånd.

Deretter kan man også spørre, hvordan fungerer en SDS -chuck?

'Slotted Drive System' betyr at SDS+ bore biter har spor i enden av skaftet som passer inn i chuck av et SDS+ bore . Sporene på SDS+ bore biter tillater en mengde frem og tilbake bevegelse, og dette, sammen med de glatte kulelagrene, øker styrken til hammervirkningen til bore.

Kan du bruke vanlige bor i SDS -bor?

Standard roterende borekroner kan ikke brukes i SDS øvelser . Derimot, SDS chuck -adaptere kan brukes med mange SDS øvelser , som tillater dem å ta standard borekroner.

Anbefalt: