Hvilken størrelse kryssfiner skal jeg bruke til vegger?
Hvilken størrelse kryssfiner skal jeg bruke til vegger?

Video: Hvilken størrelse kryssfiner skal jeg bruke til vegger?

Video: Hvilken størrelse kryssfiner skal jeg bruke til vegger?
Video: Электрика в квартире своими руками. Вторая серия. Переделка хрущевки от А до Я .#10 2024, Mars
Anonim

Den internasjonale boligkoden angir 3/8 tommer kryssfiner for mantel vegger med en standard tappeavstand på 16 tommer, hvis sidesporet er spikret til tappene gjennom mantelen. Hvis neglene trenger inn i mantelen, men ikke piggene, minimum kryssfiner tykkelse som IRC angir er 1/2 tommer.

Tilsvarende, hvilken type kryssfiner brukes til innvendige vegger?

Hvis du trenger kryssfiner for tak, vegger eller underflater, velg deretter konstruksjonsfiner eller OSB. Eik eller bjørk løvtre er bra for skap, oppbevaring og møbler.

For det andre, hvilken tykkelse kryssfiner trenger jeg? CDX kryssfiner skal være minst 7/16 tommer tykk . De tykkelser er som følger: 7/16-, 15/32- og 1/2-inch- tykk paneler krever bjelker med en avstand på 16 tommer på midten; 19/32- og 5/8-tommer- tykk paneler krever bjelker med en avstand på 20 tommer på midten.

På samme måte kan man spørre, kan jeg bruke kryssfiner til innvendige vegger?

Kryssfiner er betydelig dyrere enn gips, spesielt hvis du er det ved hjelp av et løvtre i skap kryssfiner . Hvis byggekoden krever at en innvendig vegg ha en times brannmotstand, slik det er vanlig mellom garasjer og oppholdsrom eller mellom tilstøtende oppholdsrom, kryssfiner er ikke i stand til å gi det.

Hva er den beste mantelen for vegger?

Kryssfiner og OSB regnes i stor grad som beste veggbekledning valg på grunn av deres generelle evner til å holde festene godt, skape et sterkt bånd mellom stenderne og gi noen termiske fordeler. De "store to" er imidlertid ikke de eneste tilgjengelige alternativene. Strukturell fiberplate er et slikt alternativ.

Anbefalt: