Må vinylflisemasse forsegles?
Må vinylflisemasse forsegles?

Video: Må vinylflisemasse forsegles?

Video: Må vinylflisemasse forsegles?
Video: Audiophile Sound Test Demo - Analogue Recording - Natural Beat Records 2024, Mars
Anonim

Kort svar er nei, det gjør du ikke TRENGE til Tetning de fugemasse . Fugemasse sealer er et av produktene som produsenter prøver å selge mennesker som virkelig ikke er den beste ideen i verden. Stigningen er at den vil forhindre muggdannelse.

Må vinylfliser forsegles her?

Når du installerer vinyl gulv fliser , vil du ha en søm hvor hver flis møter. Denne sømmen krever en forsegler for å smelte sammen fliser sammen på det øvre laget og for å forhindre at smuss, vann og annet rusk legger seg ned i sømmen. Sømmer kan noen ganger mislykkes på eksisterende gulv også, og disse trenge å være på nytt forseglet.

For det andre, må akrylmørtel forsegles? I henhold til alt vi leser på nettet, akrylmørtel gjør det ikke må forsegles så det gjorde vi ikke. Sønnen min (han er 2) poppet og savnet delvis toalettet, så noen falt på gulvet på fugemasse mellom to fliser.

Videre kan jeg bruke vanlig fugemasse på vinylfliser?

Du kan 't bruk "tradisjonell" fugemasse på vinylfliser fordi det vinyl er for fleksibel og fugemasse vil sprekk. Det høres ut som det er noen vinylfliser du kan fuges , men som andre har nevnt, må du bruk en spesiell fugemasse som har nok fleksibilitet i den til å unngå sprekker.

Er det en fugemasse som ikke trenger forsegling?

Epoksy Fugemasse trenger ikke å forsegles Det eneste unntaket fra denne regelen er epoxy fugemasse , som er svært vanntett og forsegler seg selv når den tørker. Derimot, der er en ulempe: denne typen fugemasse rester kan permanent flekke fliser, inkludert naturstein.

Anbefalt: