Hvor mange giftige edderkopper er det i Georgia?
Hvor mange giftige edderkopper er det i Georgia?

Video: Hvor mange giftige edderkopper er det i Georgia?

Video: Hvor mange giftige edderkopper er det i Georgia?
Video: Bubber bidt af giftig edderkop - Mariehøneedderkop | Bidt, brændt og stukket 2024, Mars
Anonim

Heldigvis annet enn mindre ulempe og tap av sjelefred, de fleste edderkopper er ufarlige. I Georgia det er 38 kjente arter av edderkopper , og bare to av dem er skadelige; de brun eneboer og svart enke.

Med tanke på dette, hvilke giftige edderkopper lever i Georgia?

Georgia er hjemsted for en overflod av edderkopper. De fleste av Georgias edderkopper er ufarlige og vil ikke forårsake mer enn et lite støt hvis de blir bitt. Selv om flertallet av edderkopper hjemmehørende i Georgia er ufarlige, er Brun eneboer og Black Widow edderkopper begge er ekstremt giftige og kan forårsake betydelig skade.

Er ulveedderkopper i Georgia på samme måte giftige? Med sin store størrelse og giftig bite, det er ikke rart ulv edderkopper er en av de mest fryktede edderkopper i Georgia.

Hvor mange edderkopper er det i Georgia?

I følge Spider ID er det omtrent 38 arter av edderkopper som finnes i Georgia . Disse artene spenner fra standard svart og gul hagespider til den fryktede svarte enke edderkoppen. Edderkopper gi noen fordeler når de spiser andre insekter du ikke vil ha i og rundt hjemmet ditt.

Hva er den største edderkoppen i Georgia?

Den gule hagesedderkoppen ( Argiope aurantia ) er en av de lengste edderkoppene vi har her i Georgia. Den finnes ofte i hager og rundt busker der den konstruerer store baner for å fange flygende insekter.

Anbefalt: