Hvordan løsner du en dør etter maling?
Hvordan løsner du en dør etter maling?

Video: Hvordan løsner du en dør etter maling?

Video: Hvordan løsner du en dør etter maling?
Video: Maleteknik video male glat dør 2024, Mars
Anonim

Bruk voks for beskyttelse. En måte å forhindre maling klebrighet er å plassere vokspapir mellom dør og dør syltetøy. Voksen fra papiret skaper en barriere mellom de to overflatene. Ikke legg papiret umiddelbart i dør ramme.

Rett og slett, hvorfor stikker døren min etter maling?

EN malt dør kan pinne til en ramme av mange grunner: for mye maling , fuktighetsindusert hevelse eller feil passform. EN døren skal pusses, forsegles og malt , og malingen skal helt tørr før døren er hengt. De tørketiden avhenger av malingen brukt.

I tillegg, hvorfor fester dører seg om sommeren? Dører vanligvis pinne i sommer , når relativ fuktighet er høy. Fuktigheten utvider treverket, noe som gjør din dører for stramme i rammene. Om vinteren, fuktighetsnivåer er vanligvis lavere, fordi kjøligere luft ikke kan holde så mye fuktighet.

Hvor lenge skal du vente med å lukke en dør etter å ha malt den?

to dager

Hvor lenge trenger en malt dør å tørke?

Med Glidden® Trim & Dør det er normalt for a malt overflaten for å forbli klebrig en liten stund. Det vil tørke til de berøring i 4-6 timer ved 77 grader. Gjøre ikke inærheten malte dører i minst 8 timer. For optimale resultater, en 24-timers tørke -tid er anbefalt.

Anbefalt: