Avgir ekte diamanter regnbuer?
Avgir ekte diamanter regnbuer?

Video: Avgir ekte diamanter regnbuer?

Video: Avgir ekte diamanter regnbuer?
Video: Barnas Valglåt - 1 million regnbuer 2024, Mars
Anonim

Måten det diamanter reflektere lys er unikt: innsiden av en ekte diamant skal glitre grå og hvit mens utsiden skal reflektere a regnbue farger på andre overflater. En falsk diamant, derimot, vil ha regnbue farger som du også kan se inne i diamanten.

Videre reflekterer cubic zirconia regnbue?

Diamanter gjenspeiler regnbuer ONTO andre gjenstander. De gjøre ikke glitre med regnbuer i selve steinen. Det er vanskelig å forklare med mindre du har en diamant og en cz ved siden av hverandre, men diamanter har en hvit/grå/sølv gnist i selve steinen, mens cz har en regnbue interiør gnisten.

For det andre, hva er en regnbue -diamant? “ Rainbow diamanter ”Er et kommersielt navn som brukes for syntetisk rutil (eller titandioksid), a diamant sentralstimulerende middel ble introdusert i 1948 og popularisert for noen av dets gemmologiske egenskaper, som var nær de naturlige diamanter . Faktisk fremstår syntetiske rutils farger som opal-lignende i iridescensen.

Videre, hvordan kan du se forskjell på diamant og kubisk zirkonia?

En god måte å fortelle cubic zirconia fra en diamant er å se på blinkene produsert av steinen når lys kommer inn i den. Cubic zirconia lyser i alle regnbuens farger og har en glans som er mye mer fargerik enn en ekte diamant . Relatert: Bla gjennom et utvalg av ekte løs diamanter.

Hva er falske diamanter laget av?

Den vanligste diamant simulanter er glass med høy bly (dvs. rhinestones) og cubic zirconia (CZ), begge kunstige materialer. En rekke andre kunstige materialer, for eksempel strontiumtitanat og syntetisk rutil har blitt utviklet siden midten av 1950-tallet, men disse er ikke lenger i vanlig bruk.

Anbefalt: