Innholdsfortegnelse:

Hvilken måned hekker husmartiner?
Hvilken måned hekker husmartiner?

Video: Hvilken måned hekker husmartiner?

Video: Hvilken måned hekker husmartiner?
Video: Common House Martin Life Cycle (Nesting, Breeding and Feeding) 2024, Mars
Anonim

Avl årstid går fra mai til august når insekter er rikelig, men noen kyllinger er fremdeles i rede i september. De rede er laget av pellets av gjørme blandet med gress, foret med fjær og vegetabilsk fiber.

Når jeg tar dette i betraktning, når kan jeg fjerne et hus -martin -rede?

Det er ulovlig å skade eller ødelegge aktive reir så under oppussing, disse reir må stå intakt eller arbeidet forsinkes til høsten. Om nødvendig, når fuglene har dratt i september/oktober og det er klart at disse reir er ikke lenger i bruk, de kan være fjernet.

Deretter er spørsmålet, flyr husmartiner om natten? I hekkesesongen sover foreldre på eller i nærheten av reiret. Nyfødte unger, i motsetning til andre småfugler, kan til og med komme tilbake til reiret kl natt . Martins har blitt sett flyr høyt i skumringen og synkende ved daggry, noe som tyder på at de bruker natt på vingen.

Også, hvordan holder du husmartiner fra å hekke?

Forhindre Housemartins hekker i dine aves

  1. Først må du fjerne gamle reir og rengjøre området.
  2. Fuglespyd blir et vanlig syn på avsatser, terskler og tak, men de kan også være en effektiv barriere for å forhindre at husmartiner hekker under takfot.

Deler House Martins reir?

Fordi fuglene lever av flygende insekter, kan en lang periode med vått vær være katastrofalt. Husmartiner hekker ofte i grupper, og deres reir er slått sammen på terrasser. De gjøre de reir fra gjørme samlet fra dammer og bekker, som sjelden flyr mer enn 150 meter hjemmefra.

Anbefalt: