Innholdsfortegnelse:

Hvordan finner jeg en pause i mitt underjordiske hundegjerde?
Hvordan finner jeg en pause i mitt underjordiske hundegjerde?

Video: Hvordan finner jeg en pause i mitt underjordiske hundegjerde?

Video: Hvordan finner jeg en pause i mitt underjordiske hundegjerde?
Video: Jeg er hjemme hos min fætter action movie 2024, Mars
Anonim

En annen enkel løsning å teste om du har en usynlig hundegjerde metalltråd gå i stykker er å bruke en ohm -måler og sjekke de kontinuitet på de frakoblede ledninger. Hvis det er null motstand på de ledninger så har du en ledning gå i stykker.

På denne måten, hvordan finner jeg en ødelagt ledning i bakken?

Hvordan finne en ødelagt elektrisk ledning under jorden

  1. Ring ditt lokale kraftselskap og avtal en tid for en av deres ansatte å komme til hagen din med en trådfinner og tydelig markere bakken over ledningene du mistenker.
  2. Test senderen din for å se om problemet faktisk er i ledningen, eller om den er i senderen.

Vet du også, hvorfor piper min husdyrsikre sender? Når du går bort fra sender og nærmer deg grensen, lyser testlyset, eller du hører kragen pippe ved grensen. Hvis dette skjer, fungerer systemet. Når du er sikker på at systemet fungerer, tilbakestiller du sender kontroller til den opprinnelige innstillingen.

Derfor, hvordan begraver du en usynlig gjerdetråd?

Begravelse av metalltråd under jord er relativt enkelt. Punkter bakken med en flatkantet spade og vri spaden litt frem og tilbake for å lage en veldig smal grøft. Fortsett med denne, spadebredde for spadebredde, til du markerer hele omkretsen av gjerde.

Hvorfor piper min usynlige gjerdeskrin?

Hvis din Usynlig gjerde kontrollpanelet er piping hvert sekund er det mest sannsynlige problemet at du har et strømbrudd et sted på eiendommen din. Hvis din Usynlig gjerde kontrollpanelet er piping med en lang pause mellom hver pip , det er mulig at reservebatterienheten må byttes ut.

Anbefalt: