Må du vaske veggene før du maler dem?
Må du vaske veggene før du maler dem?

Video: Må du vaske veggene før du maler dem?

Video: Må du vaske veggene før du maler dem?
Video: Hvordan vaske veggen før du maler - med engangsmoppen Malingsklar, fra JordanVetHvordan 2024, Mars
Anonim

Når til Vask Med såpe og vann

Som nevnt ovenfor, de fleste maling produsenter anbefaler det du rengjør vegger med minst mildt vaskemiddel og vann før du maler . Selv om det er moderne maling er så gode det de binde godt til nesten hvilken som helst overflate, den vil best feste seg til overflater som er perfekt ren og glatt.

Med tanke på dette, hva skal jeg bruke til å rengjøre vegger før du maler?

Støv og ren de vegger . For de fleste overflater, bruk et håndkle eller et vakuum renere . Når maleri et bad eller kjøkken, vask de vegger med en løsning på omtrent tre teskjeer vaskemiddel til en liter vann. Skrap eventuelle sprekker eller flak maling med en maling skrape.

Kan jeg også bare male over gammel maling? Før du prøver male over en vegg som allerede har maling , må du grunne veggen. Primeren vil skape en barriere mellom det nye strøk av maling og gammel farge. Vent til primeren tørker. Hvis du kan se originalen maling farge gjennom primeren, vil du bruke et andre lag med primer.

Hvor lenge til å la veggene tørke før maling?

24 timer

Kan jeg bruke Dawn til å vaske vegger før jeg maler?

De fleste veggflater som ser ut til å være i god stand trenger ikke så mye i veien for rengjøring . Bland deretter en bøtte med rengjøring løsning som består av en til to kopper hvit eddik og en halv spiseskje med en god fettskjærende oppvaskmiddel Soloppgang ®. Bruk minst to liter vann.

Anbefalt: