Hva er en innledende adverb -klausul?
Hva er en innledende adverb -klausul?

Video: Hva er en innledende adverb -klausul?

Video: Hva er en innledende adverb -klausul?
Video: Hva er Dublinavtalen? 2024, Mars
Anonim

SAMMENDRAG: An innledende adverbial element, er hvilken som helst adverbial ord, frase eller klausul som vises i begynnelsen av en setning, og dermed endre det normale subjekt-verb-objektmønsteret til den engelske setningen.

På samme måte kan man spørre, hva er innledningsadverb?

Innledende adverb er individuelle adverb eller adverb setninger i begynnelsen av en setning. Innledende adverb : I morgen skal jeg dit. Ingen steder fant jeg henne. Alltid er du velkommen.

Videre, hva er en introduksjonsklausul? Innledende klausuler er avhengige klausuler som gir bakgrunnsinformasjon eller "sett scenen" for hoveddelen av setningen, den uavhengige klausul . For eksempel: Innledende klausuler begynn med adverb som etter, selv om, som, fordi, før, hvis, siden, skjønt, til, når, etc.

Hva er et eksempel på en adverb -klausul derav?

Adverbsklausul i begynnelsen av en setning Med mindre du løper fort, vil du gå glipp av bussen. Fordi han elsket henne, trodde han ikke at hun hadde en affære. Når de så bilen komme, fløy fuglene bort fra veien. Selv om hun har en forretningsgrad, jobber hun som detaljist.

Hva er den innledende setningen?

Innledende setninger er generelle setninger som åpner avsnitt og går foran temaet setning . De gir bakgrunn om emnet eller hovedideen. I motsetning til tema setninger , innledende setninger er ikke utviklet gjennom hele avsnitt.

Anbefalt: